Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wzór:
Imie:
Miales Kicka, Bana, Warna?:
Dlaczego ty. Min 3zdania:
Twoje Pomaganie innym 0-10:
Podaj min. 5 komend:
Co robisz kiedy gracz pisze report min. 2zdania:
Co robisz kiedy gracze sie wyzywaja min. 3zdania:
------------------------------------------
Pozdrawia Administracja
Nick w grze: Mój nick w grze to Anonymous.
Imie: Mam na imie Tomasz.
Miales Kicka, Bana, Warna?: Nie.
Dlaczego ty. Min 3zdania: Bo jestem osobą doświadczoną , jak i ogarniętą . Umiem dogadywać się z graczami i administracją. Dużo pomagam graczą.
Twoje Pomaganie innym 0-10: 9/10 Nikt nie jest idealny.
Podaj min. 5 komend: /tt /th /vth /vtt /cl /k /b /m
Co robisz kiedy gracz pisze report min. 2zdania: Odczytuję go , wpisuje /cl (ID) i pomagam graczowi.
Co robisz kiedy gracze sie wyzywaja min. 3zdania:Uspokajam ich oraz rozwiązuje konflikt...
Nick w grze: SeveN*
Imie: Kacper
Miales Kicka, Bana, Warna?: Tak miałem pare warnów.
Dlaczego ty. Min 3zdania: Myślę, że powinienem znaleźć się w gronie Ekipy Serwera, ponieważ wiem z jaką odpowiedzialnością wiąże się praca w waszych szeregach i jestem w stanie taką odpowiedzialność ponieść. Uważam, że jestem dobrym kandydatem, ponieważ podczas swojej gry zdążyłem poznać podstawy oraz zasady. Jestem wytrwały w dążeniu do celu i jeśli sobie coś zaplanuję, staram się to osiągnąć. Uważam, że jestem w stanie także zabezpieczać wypadki oraz przeszedłem kurs pierwszej pomocy. Nie mam też najmniejszego problemu z posłuszeństwem wobec wyższych rang. Nie sprawiam absolutnie żadnych problemów, a swoje obowiązki wykonuję sumiennie i dokładnie. Jestem osobą łatwo nawiązującą kontakt z ludźmi. Warto mnie przyjąć do Waszych struktur, ponieważ nie jestem osobą leniwą oraz lekceważącą. Po prostu chcę i mam chęci urozmaicić swoją grę na serwerze. Zawsze szanuję zdanie innych. Potrafię zadbać o wspólne dobro i uważam, że powierzone mi stanowisko w Ekipie rozwinie moje umiejętności i zaowocuje przyjazną współpracą w nadchodzącym czasie.
Twoje Pomaganie innym 0-10: 9/10
Podaj min. 5 komend: /k /p /b /m /tt / cl
Co robisz kiedy gracz pisze report min. 2zdania: Czytam reporta o co chodzi, i stram się pomóc graczowi. Jeżeli gracz pisze sam na siebie raporta to ide do niego a jeżeli na kogoś innego to najpierw go specuje jeżeli gracz "odwala" zostaje ukarany.
Co robisz kiedy gracze sie wyzywaja min. 3zdania: Rozdaję warny jeżeli to nie pomoże lecą muciki.
Wzór:
Imie:
Miales Kicka, Bana, Warna?:
Dlaczego ty. Min 3zdania:
Twoje Pomaganie innym 0-10:
Podaj min. 5 komend:
Co robisz kiedy gracz pisze report min. 2zdania:
Co robisz kiedy gracze sie wyzywaja min. 3zdania:
Serial:------------------------------------------
Pozdrawia Administracja
Nick w grze: SeveN*
Imie: Kacper
Miales Kicka, Bana, Warna?: Tak miałem pare warnów.
Dlaczego ty. Min 3zdania: Myślę, że powinienem znaleźć się w gronie Ekipy Serwera, ponieważ wiem z jaką odpowiedzialnością wiąże się praca w waszych szeregach i jestem w stanie taką odpowiedzialność ponieść. Uważam, że jestem dobrym kandydatem, ponieważ podczas swojej gry zdążyłem poznać podstawy oraz zasady. Jestem wytrwały w dążeniu do celu i jeśli sobie coś zaplanuję, staram się to osiągnąć. Uważam, że jestem w stanie także zabezpieczać wypadki oraz przeszedłem kurs pierwszej pomocy. Nie mam też najmniejszego problemu z posłuszeństwem wobec wyższych rang. Nie sprawiam absolutnie żadnych problemów, a swoje obowiązki wykonuję sumiennie i dokładnie. Jestem osobą łatwo nawiązującą kontakt z ludźmi. Warto mnie przyjąć do Waszych struktur, ponieważ nie jestem osobą leniwą oraz lekceważącą. Po prostu chcę i mam chęci urozmaicić swoją grę na serwerze. Zawsze szanuję zdanie innych. Potrafię zadbać o wspólne dobro i uważam, że powierzone mi stanowisko w Ekipie rozwinie moje umiejętności i zaowocuje przyjazną współpracą w nadchodzącym czasie.
Twoje Pomaganie innym 0-10: 9/10
Podaj min. 5 komend: /k /p /b /m /tt / cl
Co robisz kiedy gracz pisze report min. 2zdania: Czytam reporta o co chodzi, i stram się pomóc graczowi. Jeżeli gracz pisze sam na siebie raporta to ide do niego a jeżeli na kogoś innego to najpierw go specuje jeżeli gracz "odwala" zostaje ukarany.
Co robisz kiedy gracze sie wyzywaja min. 3zdania: Rozdaję warny jeżeli to nie pomoże lecą muciki.
Serial:l 4C02E74004E9462CCB48D09213271FA1
Strony: 1